Sandra Eikens

Sandra EIkens

De kracht achter Praktijk voor Natuurlijk en Holistisch Genezen Sandra Eikens

Na een carrière met uiteenlopende banen, waarbij het lichaam vrijwel altijd centraal stond, vond ik dat het tijd was om mijn ervaring, kennis en vaardigheden te laten samenvloeien in mijn eigen praktijk. Ik kan er intens van genieten om mensen in hun eigen kracht te zetten, door blokkades inzichtelijk te maken en ruimte te creëren. Het vertrouwen te laten groeien om niet (langer) werkende structuren los te laten, vastgelopen paden te verlaten en om vol overgave nieuwe wegen te durven gaan.

Mijn ervaring als trainingsmanager binnen een groot cosmeticabedrijf leerde mij al gauw dat ieder mens uniek is en dat ware schoonheid van binnen uit komt. Alles is reeds in ons aanwezig, we hoeven het alleen aandacht te geven om het tot bloei te laten komen. Mijn grote leermeester en inspirator gaf mij ooit de belangrijke woorden: “Als ik weet wie ik ben dan doet het er niet toe wat men van mij vindt”.

Eiken boom In het proces van ontdekken heb ik cursussen en opleidingen gevolgd die elk stuk voor stuk hun bijdrage hebben geleverd op het pad van mijn persoonlijke en spirituele groei. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden om mensen van hun klachten te helpen en om zich zowel fysiek als psychisch en emotioneel beter te laten voelen.

Om dit te bereiken werk ik met meerdere methodieken, waarbij processen inzichtelijk maken en energetisch werk mijn drijvende kracht is. Naast mijn kennis en gezonde verstand maak ik tijdens de sessies gebruik van mijn hoog sensitiviteit, waarbij ik mij volledig door mijn intuïtie laat leiden. Hierdoor is het voor mij mogelijk om onder de oppervlakte waar te nemen, de kern te zien en spiritualiteit praktisch te benaderen als een diepe verrijking van het alledaagse leven. Dat wat ik ervaar zal ik je zo aanreiken dat het bijdrage levert aan het zelfhelend vermogen, jouw unieke genezingsproces, dat je leidt naar eigen authenticiteit.

Het pad verschijnt, als we een stap zetten.....